Les om bruken av informasjonskapsler og personlig informasjon i vår personvernerklæring. 

Copyright © 2019. Med forbehold om endringer.

  • Black Facebook Icon

Handelsinstituttet
Jonas Reins gate 4
5008 BERGEN

 

Tlf. 55 55 92 60

E-post@handelsinstituttet.no

Referanser fra bedrifter

KOMPETENTE ANSATTE MED GOD BALLAST

Lars Sveen, Branch Manager Bergen, DB Schenker
 

Lars Sveen er distriktsjef i Bergen for Europas største transportør DB Schenker, hvor 55 personer arrangerer frakt for fly, sjø og land. Det er høyt tempo, og han stiller strenge krav til sine medarbeidere. Alle må være selvgående innen kort tid ved nyansettelser, og han har god erfaring med studenter fra Handelsinstituttet.

Tre ganger har de ansatt en tidligere student fra Handelsinstituttet. I dag jobber den ene som avdelingsleder for sjø- og flyfrakt, mens det siste tilskuddet fra Handelsinstituttet jobber på samme avdeling som spedisjonsmedarbeider med ansvaret for sjøfrakt. De kommer med god ”ballast” som gjør at de raskt er selvstendige, sier Lars Sveen. Det er den yrkesrettede orienteringen fra Handelsinstituttet som gjør at de tar ting så fort, mener han.

 

Sveen vil helt klart anbefale Handelsinstituttet for aspirerende logistikkmedarbeidere. En tidligere student har allerede klatret flere trinn på karrierestigen, påpeker han avslutningsvis.

RIKTIG KUNNSKAP, RETT JOBBB

Hamed Victory, regionsjef for Bergen, Top Temp

Top Temp er et av landets ledende rekrutterings- og bemanningsselskaper. Vi er landsdekkende og bemanner alle typer stillinger for våre kunder, forteller Hamed. Vi finner en løsning som passer for hver enkelt kunde, uavhengig av om det er vikariat eller fast stilling de er ute etter.

 

Hamed er regionsjef for Bergen, og formidler personell innen blant annet økonomi, kontor og administrasjon og salg. Derfor er det er en god match mellom bedriftene og studenter fra Handelsinstituttet.

Studentene fra Handelsinstituttet er meget motiverte, og kommer med den rette pakken fagkunnskap. Med god veiledning fra våre rådgivere kommer de ofte fort ut i en relevant jobb.Vi trener kandidatene til å bli bedre på intervjuer og vise rett holdning. En annen viktig faktor er ledelsen og administrasjonen ved Handelsinstituttet, de er også veldig aktive med å hjelpe studentene ut i jobb.

 

Tilbakemeldingene har vært svært gode; de stiller på jobb med de rette holdningene, konkluderer Hamed.